Jako jediní v ČR přinášíme technologii opracování zrna pomocí hydrotermického zpracování. Používáme takovou kombinaci tepla, vlhka, tlaku a času, která je šetrná k nutričnímu obsahu zrniny a pomáhá nám vytěžit maximum z komodit, které běžně používáte na své farmě.
Tyto produkty se vyznačují vysokou hygienizací. Nativní dusíkaté látky obsažené v zrnu se po působení teploty stávají by-passovými a dochází k eliminaci antinutričních látek.
Působení tepla zajistí rozštěpení dlouhého řetězce škrobu na kratší maltodextriny (dextrinizace). Zvyšuje se tak stravitelnost, chutnost a atraktivita krmné dávky, což zvyšuje příjem sušiny s pozitivním vlivem na užitkovost. Mechanickou úpravou zrna zajistíme žádoucí želatinaci škrobu a strukturu vločky.
Určeno pro:
všechny kategorie zvířat
Způsob dodání:
pytlované, bagované, volně ložené
Nabízíme Vám tyto druhy vloček:
pšeničná, kukuřičná, ječná, ovesná, hrachová, sojová
dle potřeby zákazníka vyrábíme tritikalovou vločku, vločku z koňského a potravinářského bobu nebo mícháme mix vloček na míru